Fair Festival

AarhuS

Kommer snart

Gå på opdagelse blandt vores udstillere med bæredygtige løsninger på 8 forskellige fokusområder f.eks. transport, boligen, elektronik mm. De mange udstillere står klar med masser af viden og inspiration til en grønnere fremtid.

Nyd de historiske og idylliske omgivelser alt imens du lærer at spare på energien og får gode råd til en sund og fornuftig livsstil. Besøg genbrugsmarkedet for tøj, antik og børnenes legetøj, få fif til køkkenhaven og smagsprøver på madområdet. Gå på opdagelse med hele familien til en sjov og lærerig festival.

Bæredygtighedsfestivalen afholdes i samarbejde med Syddjurs Kommune og den digitale boligplatform myhouse.dk

Praktisk informationer

Dato
4.-5. september 2021

Åbningstider
Lørdag d. 4. september kl. 9.30-17
Søndag d. 5. september kl. 9.30-17

Entrépriser
Voksne: kr. 100
(Billetlugen kr. 95)

Børn u/16 år: kr. 65
(Billetlugen kr. 55)

Børn u/12 år er gratis

LENE BEIER ER VÆRT

Fra scenen foran slottet vil TV2-vært Lene Beier styre slagets gang, når der bliver afholdt interview og spændende foredrag med leverandører af bæredygtige løsninger, specialister og eksperter, som alle vil inspirere til en mere bæredygtig livsstil.

Vores Udstillere

Alle udstillere på Fair Festival er nøje udvalgt. De overholder alle vores krav til bæredygtighed, så du nemt og trygt kan finde nye og spændende bæredygtige leverandører til din hverdag.

Du kan også læse om de mange forskellige certificeringer her

Produkterne

Se de mange produkter, du kan prøve og få information om på Fair Festival Rosenholm Slot. Udstillerne har udvalgt netop disse produkter til dig.

Masser af aktiviteter

Vi har samlet foredrag, workshops og aktiviteter, så du bliver klogere og inspireret til en mere bæredygtigt hverdag.

Søg:
Kategorier:

Se dine -favoritter her

Visning:
Sorter: