Foreningen Fair Festival

Fair Festival er en forbrugermesse for bæredygtige produkter, tanker og ideer. Festivalen støttes af almennyttige fonde, industrivirksomheder og førende brands. Den foregår i Ridehuset, i Aarhus Congress Center og på Godsbanen, og den forventes at tiltrække 10.000 deltagere i dagene 1.-3. april 2022. Fair Festival understøtter både Danmarks Klimamål, FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling og Parisaftalen.

Fair Festival bringer forbrugere, producenter, meningsdannere og myndigheder sammen i en fejring af de bæredygtige produkter, ideer og løsninger, der allerede findes på markedet i dag og som er veldokumenterede og tilgængelige.

Fair Festival gør de besøgende klogere på klima, bæredygtighed, de 17 verdensmål, hverdags-aktivisme, og meget mere. Det sker gennem debatter, foredrag og workshops og når de besøgende møder hundredvis af virksomheder som viser deres bæredygtige produkter frem. Formålet er at klæde danskerne på, så de nemt kan træffe bæredygtige valg i deres hverdag.

Fair Festival donerer halvdelen af overskuddet fra entreindtægten til udvalgte hjælpeorganisationer og foreninger, der arbejder med bæredygtighed og bruger de 17 verdensmål i deres arbejde.

MISSION

Vores mission er at oplyse og informere forbrugerne, så de kan træffe bæredygtige valg og dermed øge efterspørgslen efter bæredygtige produkter og løsninger, til gavn for mennesker og den jord vi lever på.

VISION

Fair Festival vil etablere tættere relationer mellem forbrugere/borgere, producenter, myndigheder og meningsdannere, til gavn for et højere vidensniveau og en mere konstruktiv debat om vores fælles fremtid.

Medarbejdere hos Fair Festival

Kristine Overgaard Nielsen

Stifter af Fair Festival
tlf: 30516523

 

Pernille Mikkelsen

HR/Økonomi
tlf: 30312675

Marcus Dall Overgaard

Kontaktchef
Tlf: 26207901
Mail:

Mette Grove

Konsulent salg/event
Tlf: 30304065
mail:

 

Anne Sofie Hvilsom

SoMe- og markedsføringsansvarlig
TLF: 61310957
Mail:

Bestyrelsen bag Fair Festival

Lene Overballe Hansen

BESTYRELSESFORKVINDE

Advokat og partner hos Deichmann Advokater. Lene arbejder målrettet på at gøre jura forståeligt og anvendeligt, og bruger gerne sin viden til at gøre Fair Festival til en succes, så vi sammen kan skabe nye bæredygtige forbrugsvaner.

Jonas "Pindhund" Hallberg

NÆSTFORMAND

Kare William Wulf

KASSERER

Thomas Thiim Harder

MENIGT MEDLEM

Kristine Overgaard Nielsen

MENIGT MEDLEM

CEO for Globe Go Green, Strategisk leder i Fair Festival og medlem af bestyrelsen, Medlem af bestyrelsen i Greenlight. Kæmper for et Grønnere forbrug og mere synlighed omkring bæredygtige initiativer, så vi alle kan se os selv i projektet omkring at skabe en bedre jord både for samtid og fremtid.