Kære Fair Festival deltagere,
Torsdag d. 4. marts kl. 17.00 – 19.00 introducerer vi vores nye online platform på vores Youtube-kanal:

Link til livestream: https://youtu.be/c51e_25ncyk

Hør og læs mere om mødet på torsdag længere nede.

En hilsen fra kommunikations- og salgsansvarlig Helle Tølbøl

En hilsen fra Udstillerguiden

Udstillerguide og NRGI har gjort det muligt, at vi kan tilbyde jer udstillere en online stand, hvor I kan fremvise og fortælle om jeres produkter.

For alle jer, der har købt en stand, er det helt gratis at deltage – Det eneste vi beder jer om, er at bruge tid på informationsmødet, så I kan se og høre hvad der skal til.
Da Fair Festival deltager i www.greenlightaarhus.com, som afvikles første gang i dagene 19. marts – 21. marts 2021, forventer vi mange besøgende på www.fairfestival.dk. Vi håber derfor, I står klar til at fortælle om og sælge jeres bæredygtige produkter på Fair Festivals nye online platform.
Vi glæder os til ser jer på torsdag kl. 17.00 – 19.00.

Program

  1. CEO Kristine Overgaard Nielsen byder velkommen og fortæller kort om Fair Festivals status.
  2. Kommunikations- og salgsansvarlig Helle Tølbøl, introducerer Fair Festivals virtuelle univers, og hvorfor vi har valgt at samarbejde med Udstillerguide.
  3. Johannes Damsgaard fra Udstillerguide guider jer i Fair Festivals online platform, og fortæller om de muligheder I som udstillere har.
  4. SoMe-ansvarlig Anne Sofie Hvilsom fortæller, hvordan vi markedsfører og synliggør Fair Festival under Greenlight dagene.
    Under hele forløbet vil det være muligt at stille spørgsmål på chatten, og Eksekveringskoordinator Lilli Choora Rasmussen vil sørge for at rette vedkommende, svarer jer bedst muligt.

Vi glæder os til at se jer på torsdag, hvor vi kan dele endnu en spændende nyhed.

Med venlig hilsen
Fair Festival-teamet

Husk at følge med på Instagram, Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende deler artikler, blogindlæg,
information om udstillere og meget mere.