BY BRORSON har i ti år designet interiør til nordiske hjem og især køkkenet. Egetræ er vores foretrukne materiale, men vi produktudvikler også i metal. Vores design er enkelt med fokus på, at holdbarhed, kvalitet og finish skal erstatte ”køb og smid væk” kulturen.

BY BRORSON kan i 2021 stolt berette at 97% af vores designprodukter er dansk produceret, ligesom bæredygtighed, kvalitet, holdbarhed og æstetik er vores ypperste målsætning. Når man som os, producerer sit design i Danmark har vi mulighed for at følge processen og tilblivelsen af vores produkter helt tæt. Vores kontakt til producenten og vores egen interesse i at følge arbejdsgangen har resulteret i en, efter vores overbevisning, bæredygtig succes. Alt går op i en højere enhed, alle ressourcer er tænkt ind, ingen materialer går til spilde, vi skaber danske arbejdspladser, og gør os ligeledes umage omkring indpakning i bæredygtige materialer.

Vi har mere end 500 forhandlere i Norden, ligesom vores butik er åben om lørdagen fra kl. 10-14 og efter aftale. Vi glædes ved vores arbejde hver eneste dag.

 

by Brorson har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.

Kontakt

23 24 09 03

overskrift

bybrorson.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift