Ex3 Education & Consulting

EX3 OG BÆREDYGTIGHED

Ex3 Education & Consulting er et partnerskab af livserfarne konsulenter, som tilbyder både konsulentydelser, uddannelser, bestyrelsesposter og verificeringer indenfor Green Business.

Vi er et stærkt team af dygtige mennesker med rødder i bæredygtighed, bl.a.: kompetencer fra flere start-ups, virksomhedsejere både fra “go-green” og “born-green” virksomheder samt samarbejde med Globe Go-Green, Fair Festival og Danmark for Målene. Dette i kombination med vores mange års erfaring med forretningsudvikling – både indenfor konsulentbranchen og som ejerleder. Vores grundantagelse er, at vejen til grøn omstilling går gennem indsigt, dannelse og en gennemarbejdet helhedsplan. Dette er baggrunden for, at vi kan bidrage med de skæve vinkler, kompetencer og det netværk, der gør at vi kan hjælpe dig med at gå nye veje.

Samskabelse og værdiskabelse mod en bæredygtig udvikling FREM MOD 2030

Vi tror på at selv små skridt hjælper, men vi tror også på, at vi sammen kan komme længst. Lad os stoppe op – som virksomhed og menneske – og overveje hvilket aftryk vi efterlader. Især nu, med den stigende grønne og etiske bevidsthed hos forbrugerne, er det vigtigt at tænke den grønne omstilling ind i fremtidssikring af forretning og organisation.

Verdensmålene fokuserer på at skabe bæredygtig udvikling gennem virksomheder og organisationers handling. Det kræver i mange tilfælde en omstilling til nye bæredygtige tanke- og handlemønstre. Ex3 har fokus på at for at gennemføre denne omstilling er det afgørende at vi har den en grøn indstilling. Det gør en forskel, at vi starter med det indre. De vigtigste elementer til forandring er for os dannelse, mindset og adfærd. Det handler alt sammen om at tage et samfundsansvar, gøre en forskel og skabe både miljømæssig og social forandring. Vi sætter i vores processer med virksomheder fokus på samskabelse og værdiskabelse mod en bæredygtig fremtid.

Det grønne kompas

Er du klar til at arbejde både med dannelse, mindset og adfærdsdesign, så kan du starte din rejse sammen med os.

Til dette har vi udviklet værktøjet “Det Grønne Kompas”, som understøtter en samskabende, grøn udviklingsproces, der kan fremme implementeringen af bæredygtighed og verdensmålene i din organisation. Se modellen i billederne nedenfor.

Du kan læse mere på Ex3.dk eller tilmelde dig og deltage på vores events på Greenlight Aarhus, hvor vi er repræsenteret med 2 events:

  • Fredag den 19. marts kl. 14 i et interview hvor vores CEO Conny Ericon Andersen møder Morten Toft til en Toft Talk om hvordan bæredygtighed og værdier har banet hendes ved både privat og i forretning.
  • Søndag den 21. marts 11 sætter Conny Ericon Andersen værdiskabelse, samskabelse, mentalitet og adfærd på dagsordenen i oplægget ”Grøn omstilling kalder på grøn indstilling” (tilmeld dig her)

Kontakt

70 24 16 50

overskrift

Ex3.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift