LIV interior er bæredygtigt og et ansvarlig valg, når du skal indrette dit hjem.

LIV interior er et dansk/tysk firma, der gennem mange år har arbejdet med bæredygtige materialer, social ansvarlighed i forhold til produktionsforhold og altid været på forkant med optimering af materialer.

Tæpper af gamle flasker

LIV interior var en af de første virksomheder, der startede med at væve tæpper i PET (altså tæpper lavet ud af gamle flasker). Det de fleste kunder bliver overrasket over ved disse tæpper er, hvor lidt plastik-agtige de ser ud. De minder mest om uldtæpper. Tæpperne er slidstærke. De tåler at ligge ude på altanen og i køkkenet, hvor et tæppe ofte bliver beskidt. Her er det blot at vaske det i vaskemaskinen eller med en haveslange. Desuden tørrer de hurtigt.

Tæpper af gammelt tøj

I 2019 begyndte LIV interior at lave tæpper ud af genbrugstøj. Det er virkelig smart og nogle meget fine tæpper, der kommer ud af dette.
Produktionen af disse tæpper sker som følger:
Genbrugstøj, der er for dårligt til at blive solgt i eksempelvis Røde Kors bliver sendt retur til Indien. Her bliver det farvesorteret i kæmpe bjerge og vasket. Alle knapper og lynlåse bliver taget af. Herefter kommer tøjet igennem en stor maskine, hvor tøjet bliver revet fra hinanden til små fibre. Herefter bliver der spundet en fin tråd. Af denne tråd kan man væve et nyt tæppe. Og dit gamle tøj har fået liv igen! Det er virkelig smart! Og det sparer miljøet for en masse ressourcer på vand og indfarvning.

Tæpper af jute

LIV interior bruger også meget plantefibre i produktionen af nye produkter. Planter som Hemp, bambus og Jute er hurtigt voksende og dermed tager de ikke så mange ressourcer at producere.
Eksempelvis laver LIV interior de smukkeste Jute tæpper.

Stellas Agentur står for salget i Danmark. Du kan altid kontakte Stella og spørge hvor du kan købe disse fine varer.

LIV interior har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.

Kontakt

00 00 00

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift