Find os på stand:

overskrift

Swapfiets. Cykelmedlemskabet.

Swapfiets er verdens første ’cykel-som-en-service’-virksomhed. Siden stiftelsen i Holland i 2014 er Swapfiets vokset til at være en af de førende mikro-mobilitetsvirksomheder i Europa med over 220.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, Italien og UK i start 2021. Foråret 2021 udvider Swapfiets til Spanien (Barcelona), Østrig (Wien) og Lyon, Nantes, Strasbourg og Toulouse (Frankrig).

Konceptet er simpelt og brugervenligt: For et fast beløb om måneden får du din egen cykel eller elcykel, der aldrig går i stykker, fordi gratis reparation eller ombytning inden for 48 timer er inkluderet i abonnementet.
I Danmark blev Swapfiets lanceret i 2018, og i dag kører omkring 14.500 medlemmer rundt med det velkendte blå forhjul i hhv. København, Aarhus, Odense samt Aalborg.

Bæredygtighed i Swapfiets

Swapfiets blev til med ét mål for øje – at skabe en bedre fremtid. Vi ved godt, at vi langt fra er den eneste virksomhed, der siger det, men for os er der ikke langt fra ord til handling.

Vores innovative ingeniørteam designer alle Swapfiets-produkter på en måde, der gør det nemt at reparere dem, bruge dem flere gange og genanvende delene. Vi registrerer livsforløbet på alle de cykler, vi producerer. På den måde kan vi følge alle de materialer, vi bruger i vores produktion og i cyklens levetid, lige fra kæden til sadlen. Det er med til at fjerne ressourcespild og behovet for hele tiden at fremstille nye komponenter. Ved at registrere alle reparationer, cyklerne gennemgår, har vi halveret antallet af defekter på vores Deluxe 7-model i forhold til den tidligere model.

En cykel, der altid virker = bæredygtighed?

Vi ved alle sammen, at cykling er en bæredygtig transportform. I dag er det dog ikke kun et spørgsmål om, hvilken type transportmiddel du vælger, men også dets kvalitet. Det kan godt være, at du foretrækker cyklen frem for bilen, men hvis du alligevel skal udskifte en masse dele eller hele cyklen med få års mellemrum, går lidt af det positive af det.
Derfor er Swapfiets skabt med intentionen om, at cyklerne holder bedst muligt. Det giver færre problemer for vores medlemmer, mindre ressourcespild for os, og mere tid til både os og dig til at lave de ting, vi har lyst til.

Vi brænder for at skabe en bedre fremtid, og derfor kan du regne med, at vi leverer cykler og elcykler af høj kvalitet og uden bøvl, som holder dig kørende 24/7. Dermed ikke sagt, at vi er i mål ved vores bæredygtige vision. Vi ved, at der er lang vej til at være fuldstændigt cirkulære, men vi arbejder hårdt på at blive det, og har en målsætning om at kunne tilbyde et 100 % cirkulært produktsortiment i 2025. Derfor fortsætter vi vores vej mod målet om at gøre en positiv forskel  med ét blåt forhjul ad gangen.

Swapfiets har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.

Mød os her

Kontakt

78 79 31 58

overskrift

swapfiets.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift