mikrogrønt

VI BRINGER KØKKENHAVEN INDENFOR

Tiny Gardens ønsker, at alle skal opleve glæden ved at dyrke lidt af deres egen mad. Vores økologiske frø, hampemåtter og dyrkningsbeholdere gør det nemt at dyrke mikrogrønt uden jord og gødning.

Vi tilbyder nemme, sunde og bæredygtige produkter i vores webshop til private og har også grønne løsninger til virksomheder.

Det er vores ønske, at Tiny Gardens’ vindueshaver skal pynte i hjemmet på lige fod med andet boligtilbehør. Derfor er vores træbakke og smarte spirebakker udviklet i samarbejde med den danske designer Philip Bro Ludvigsen.

HVAD ER MIKROGRØNT?

Mikrogrønt er krydderurter og grøntsager, som høstes og spises, mens de er små spirer. Planterne bugner med små kimblade, som er fulde af smag, farve og vitaminer – lige til at drysse over maden ligesom andre krydderurter.

Mikrogrønt er en nem måde at få smagen af naturens friske urter ind i køkkenet året rundt.

Nogle af de mest populære slags mikrogrønt er broccoli, radiser, rucola, ærter og  pink grønkål. Mange bliver overraskede over, hvor megen smag de små blade gemmer på.

ET BÆREDYGTIGT PRODUKT

Tiny Gardens er en socialøkonomisk virksomhed. Vi bidrager til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked ved at samarbejde med og skabe plads til mennesker med udfordringer.

Det gør vi under rammen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har fokus på mål 8 om “Anstændige jobs og økonomisk vækst” samt mål 12 om “Ansvarligt forbrug og produktion”.

Når du handler hos Tiny Gardens støtter du op om en bæredygtig produktion fra start til slut. Tiny Gardens ønsker at udbrede muligheden for og glæden ved at dyrke lidt af sin egen mad. Vi stiler mod at alle produkter er bæredygtige og funktionelle, at de er af høj kvalitet og adskiller sig ved at fremstå i moderne, dansk design.

Tiny Gardens er økologi godkendt og vi bruger udelukkende FSC certificerede materialer til vores emballage. Vi samarbejder med bl.a. Kofoeds Skole og giver plads til forskellige praktikforløb.

TINY GARDENS har ikke oprettet nogen aktiviteter endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.

Mød os her

Kontakt

21 78 16 69

overskrift

tinygardens.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift